Laten we dit jaar met Kerstmis de tradities aan anderen overlaten, laten we deze geweldige visravioli bereiden!

Wat dacht je ervan om een ​​speciaal kerstvoorgerecht te bereiden? Het is geen traditioneel gerecht, maar geweldige visravioli die iedereen lekker zal vinden, volg ons recept.

Wat dacht je van het bereiden van deze visravioli in plaats van de gebruikelijke voorgerechten op kerstavond? Ik heb verse eierpasta bereid, zodat deze lichter is, ik heb garnalen, zalm en roomkaas toegevoegd en deze na het koken op smaak gebracht met een eenvoudige saus.

Laten we dit jaar met Kerstmis de tradities aan anderen overlaten, laten we deze geweldige visravioli bereiden!

Wat denk jij, wil jij het ook proberen? Een gerecht dat niet alleen lekker en origineel is, maar ook nog eens een geweldig visueel effect heeft, wat vind jij? Het enige wat jij hoeft te doen is aan de slag, volg het sprintrecept!

Visravioli gekruid met kerstomaatjes en mosselen

Een gerecht dat een revolutie teweeg zal brengen in het diner. Als je de feestdagen thuis organiseert, is het misschien tijd om na te denken over wat je gaat koken, we geven altijd originele ideeën. Dit gerecht zal een hit zijn.

Lees ook: Wat dacht je van zalmkorst op kerstavond? De beste versie ooit!

Ingrediënten voor 8 personen

Voor de verse pasta zonder eieren (Klik hier)

Voor de vulling

150 g gerookte zalm
300 g garnalen
250 g roomkaas of ricotta
zout naar smaak
zwarte peper naar smaak
knoflookpoeder naar smaak
verse peterselie naar smaak

Voor de smaakmaker

200 g kerstomaatjes
500 g verse mosselen
1 teentje knoflook
extra vergine olijfolie naar smaak
zout naar smaak

Werkwijze visravioli met tomaat

Om dit voorgerecht te bereiden beginnen we met verse pasta, het te bereiden deeg is eivrij, volg het aanbevolen recept.

Lees ook: Eerste gerecht voor kerstavond, ik maak een elegante en verfijnde carbonara met goede vis voor je

We gaan dan verder met de vulling, nadat we de garnalen hebben schoongemaakt en de staart, kop en schaal hebben verwijderd en de darm hebben verwijderd, laten we ze wassen. In een pan doen we de extra vergine olijfolie en knoflookpoeder, gehakte zalm en garnalen.

Laten we dit jaar met Kerstmis de tradities aan anderen overlaten, laten we deze geweldige visravioli bereiden!  Receptenafdruk

Voeg de peper en het zout toe en laat het ongeveer tien minuten koken, zet het dan uit en doe het in een blender en voeg de roomkaas of ricotta, de gehakte peterselie toe en meng. We rollen het deeg uit en maken de reepjes, leggen de vulling slechts op één strook, waardoor er een beetje ruimte overblijft tussen de ene vulling en de andere.

We bedekken met de andere strook verse pasta, snijden en maken de ravioli, bewaren ze op een met bloem bestoven bakplaat.

Laten we verder gaan met het kruiden, de mosselen schoonmaken, klik hier om fouten te voorkomen. Daarna doen we de knoflook, de olie in een pan en laten bruin worden, voegen de gehakte tomaten toe nadat ze gewassen zijn, zout en voegen de peterselie toe. Voeg de gekookte en gepelde mosselen toe.

Lees ook: Kerstadvocaat, ik maak het koud, maar welke custard of chantilly

Laat alles ongeveer tien minuten op smaak komen, kook de ravioli in een pan met ruim water en laat ze uitlekken als ze naar de oppervlakte komen drijven. Laten we ze in de pan doen en roeren, op borden serveren en genieten.

Eet smakelijk!

Laten we dit jaar met Kerstmis de tradities aan anderen overlaten, laten we deze geweldige visravioli bereiden!  Receptenafdruk