Broodjes gevuld met spek en provola: voor een lekker en alternatief diner, maar zonder stress, je hoeft geen deeg te bereiden en je maakt niets vuil

De broodjes belegd met provola spek zijn onweerstaanbaar, vezelig op de juiste plek en zullen zeker niemand teleurstellen, zo lekker dat ze van het bord verdwijnen.

Klaar voor een nieuw recept? Vandaag bieden wij u een hapje aan die u ook als diner kunt serveren, uw familie zal u dankbaar zijn, de broodjes gevuld met spek en provola zijn heerlijk.

Broodjes gevuld met spek en provola voor een lekker en alternatief diner, maar zonder stress, je hoeft geen deeg te bereiden en je maakt niets vuil

Ik maak ze vaak klaar, er is heel weinig voor nodig en je zult zien dat het je gaat lukken, een slim recept dat je geen tijd kost, je hoeft geen deeg te bereiden, koop gewoon het kant-en-klare pizzabroodje en je bent klaar hoef hem alleen maar te vullen. Laten we samen het sprintrecept bekijken.

Broodjes gevuld met spek en provola: het supersnelle recept dat je absoluut niet mag missen

De sandwiches gevuld met spek en provola doen sterk denken aan Napolitaanse sandwiches, maar je hoeft geen deeg te bereiden of zelfs maar te laten rijzen, koop gewoon het kant-en-klare pizzabroodje, vul het en snijd de sandwiches, en laat ze vervolgens koken in een hete oven. Het enige dat overblijft is het sprintrecept stap voor stap te volgen. Als er restjes overblijven, bewaar deze dan maximaal één dag in de koelkast. Verwarm ze voor het serveren en plaats ze in de oven.

Lees ook: Bladerdeegrolletjes met salami en tomaat: dit is een voorgerecht dat geen rivalen kent

Ingrediënten voor 4 personen

2 rollen pizzadeeg
150 g spek
50 g geraspte Parmezaanse kaas
150 g provola
een beetje zwarte peper

Procedure voor sandwiches gevuld met spek en provola

Om deze broodjes te bereiden, halen we de twee rollen pizzadeeg uit de koelkast en vullen ze met spek, provolone en geraspte parmezaanse kaas. We voegen ook een beetje peper toe.

Broodjes gevuld met spek en provola voor een lekker en alternatief diner, maar zonder stress, je hoeft geen deeg te bereiden en je maakt niets vies Ricettasprint

Lees ook: Rol het kant-en-klare deeg uit en maak een aantal fantastische kerststerren klaar om te serveren met wat je maar wilt

Vervolgens snijden en rollen we het pizzadeeg en snijden we met een glad mes om de broodjes te maken.

Lees ook: Hartige gevulde zakjes: er is voor ieder wat wils, ieder zijn ding, het superlichte voorgerecht is in een mum van tijd klaar

Ook borstelen we de melk met de keukenborstel nadat we de broodjes op een ovenschaal hebben gelegd. Bak in een hete oven op 200° gedurende 15-20 minuten. Zet de oven uit en laat hem afkoelen voordat je hem serveert.

Eet smakelijk!

Broodjes gevuld met spek en provola voor een lekker en alternatief diner, maar zonder stress, je hoeft geen deeg te bereiden en je maakt niets vies Ricettasprint