Kabeljauwgehaktballetjes: ik leg je uit hoe je ze op het juiste moment knapperig en vezelig kunt maken, begeleid ze met aardappelen en het avondeten wordt geserveerd

Dit is wat je moet bereiden voor het avondeten: kabeljauwgehaktballetjes met aardappelen, niets lekkerder, zelfs de kleintjes zullen er dol op zijn. Laten we samen het sprintrecept bekijken!

Binnenkort komt er een nieuw recept! Ben je klaar om vezelige kabeljauwgehaktballetjes voor je gezin te bereiden? Nou ja, ik voeg mozzarella toe en ik moet zeggen dat vooral de kleintjes heerlijk zijn.

Kabeljauwgehaktballetjes, ik leg je uit hoe je ze op het juiste moment knapperig en vezelig kunt maken, begeleid ze met aardappelen en het avondeten wordt geserveerd

Uiteraard begeleid ik er gebakken aardappelen bij, maar ik bereid ze anders, wat vinden jullie, wil jij mijn superrecept ontdekken? Je zult me ​​dankbaar zijn, want het wordt een succes.

Kabeljauw- en aardappelgehaktballetjes: het diner wordt niet speciaal, maar meer

Nadat je deze tweede outfit hebt voorbereid, zal je familie je vragen deze te herhalen en je zult meer dan tevreden zijn.

Lees ook: Wat dacht je van zalmkorst op kerstavond? De beste versie ooit!

Ingrediënten voor 4 personen

600 g verse kabeljauwfilet
3 sneetjes brood
2 eieren + 2 eierdooiers voor de aardappelen
100 g fiordilatte
50 g boter
een beetje verse peterselie
1 teentje knoflook
600 g aardappelen
pinda-olie
melk naar smaak
zout naar smaak
paneermeel naar smaak
geraspte Parmezaanse kaas naar smaak

Bereidingswijze van vezelige kabeljauwgehaktballetjes met aardappelen

Voor het bereiden van dit recept raden wij kabeljauwfilets aan die kant en klaar, schoon en zonder botten zijn, snijd ze in stukjes en laat ze stomen of in de pan koken. Daarna doen we het brood en de melk in een kom en laten het zacht worden en uitknijpen.

Kabeljauwgehaktballetjes, ik leg je uit hoe je ze op het juiste moment knapperig en vezelig maakt, begeleid ze met de aardappelen en het avondeten wordt geserveerd Receptenprint

Lees ook: Gehaktbrood met korst: het is zeker niet het klassieke recept, mijn vulling rockt

We doen het brood, de vis, de gewassen peterselie, de knoflook en het zout in een blender en mixen alles. Doe het in een kom en voeg de twee eieren toe. Als het deeg homogeen is, stoppen we, vormen de gehaktballetjes en leggen een beetje mozzarella in het midden, sluiten de gehaktballetjes en paneren ze goed.

We koken de aardappelen, doen ze in een pan met water en koken ze en pureren ze dan, doen ze in een kom, voegen de eierdooiers, zout, parmezaanse kaas en boter toe, mengen en nemen dan een beetje mengsel met een lepel, doen ze op een bakplaat bedekt met bakpapier. Laat het 15 minuten koken op 180°.

Lees ook: Vlees- en broccoligehaktballetjes: zonder eieren en lichter gebakken dan dit

Bak ondertussen de gehaktballetjes in een pan met voldoende arachideolie. Als ze goudbruin zijn, haal je ze eruit en leg je ze op een bord met absorberend keukenpapier.

Daarna serveren we aardappelen en wordt het diner geserveerd.

Eet smakelijk!

Kabeljauwgehaktballetjes, ik leg je uit hoe je ze op het juiste moment knapperig en vezelig maakt, begeleid ze met de aardappelen en het avondeten wordt geserveerd Receptenprint