Met 4 eieren en een beetje bloem kun je een heel zacht broodje maken als ontbijt

Je hebt slechts 4 eieren nodig om een ​​zacht en onvergetelijk dessert te maken, voeg een beetje smeerbare room toe en maak van het ontbijt een betovering.

Als u vanavond tijd heeft om te koken, maak dan de volgende ochtend het dessert voor het ontbijt. Zo verrast u uw gezin en vindt zij iets waarmee u de dag op de beste manier en met de juiste energie kunt beginnen.

Zacht chocoladedessert als ontbijt - RecipeSprint

LEES OOK -> Heb je een licht verschrompelde aubergine over? Verspil het niet, pak wat ham en kaas en je zult het zien

Het is een dessert dat heel gemakkelijk te bereiden is en dat nog zachter en kruimeliger wordt als het een nachtje rust, kortom een ​​echte lekkernij voor in de ochtend bij de koffie of eventueel warme melk. Verder is het ook een dessert dat lekker is als dessert na het eten bij onverwachte gasten in huis.

Neem 4 eieren en laten we samen dit recept bereiden

Een huisgemaakt dessert dat je grootmoeders je al vaak zullen hebben aangeboden, dus waarom leer je niet hoe je het zelf kunt maken en verbaas je je familie met een ongelooflijke verrassing om koud te serveren of op te warmen en te serveren terwijl je nog stoomt… Hieronder vindt u het recept en de ingrediënten die we nodig hebben.

4 eieren,

80 gram 00-meel

115 gram suiker,

een flesje amandelaroma,

chocolade en hazelnoot smeerbare room.

Zacht chocoladedessert als ontbijt - RecipeSprint

LEES OOK -> Korstdeeg en bosbessenmandjes: het snelle recept voor een niet te missen tussendoortje

Laten we de basis van ons dessert bereiden met 4 eieren

Laten we meteen met de onze beginnen 4 eieren die we kloppen met behulp van een elektrische mixer, aangezien ze schuimig moeten zijn. Voeg onmiddellijk de suiker toe en creëer een zeer dikke crème om door te gaan naar de volgende stap. We nemen de bloem en gieten het met behulp van een zeef beetje bij beetje in ons deeg, terwijl we alles blijven kloppen met het huishoudelijke apparaat.

Het doel is om een ​​zeer romig deeg zonder klontjes te verkrijgen, die we in een pan gieten die rechtstreeks de oven in gaat. Het is dus een biscuitgebak dat we op woensdag gaan koken 8 (maximaal 10) minuten in de oven op 220 graden. Zodra het gaar is, haal je het eruit en laat je het afkoelen voordat je verder gaat met de decoratie.

Ons zachte dessert versieren we met de chocolade- en hazelnootcrème

We leggen ons biscuitgebak op bakpapier, Laat de smeerbare crème 3 minuten smelten in de magnetron en giet deze op de bodem van ons dessert. Beetje bij beetje rollen we het biscuitgebak op zichzelf, waardoor er een rol ontstaat.

Zacht chocoladedessert als ontbijt - RecipeSprint

Als we alles klaar hebben, we nemen wat poedersuiker, mengen het met kaneel en decoreren de cake helemaal… op deze manier zouden we een chocoladebroodje hebben gemaakt zoals we dat in banketbakkers en zelfs in supermarkten vinden, maar deze keer heb je het gemaakt met een geheim ingrediënt: veel liefde!

LEES OOK -> Versterkingssalade, de naam zegt het al, deze kun je niet missen met Kerst